Raisin

Trade Republic Schroeft Rente Omhoog: 4% op Vrije Kasruimte

Trade Republic, een bekende Duitse online broker, zorgt voor een onverwachte ontwikkeling in de wereld van sparen. Ze introduceren een indrukwekkende rente van 4% op 'uninvested cash' vanaf 1 oktober 2023. Deze rentevoet ligt aanzienlijk hoger dan andere spaarmogelijkheden in Nederland die momenteel beschikbaar zijn.

Wie is Trade Republic?

Trade Republic is primair een brokerage service. Terwijl in een traditioneel scenario uw geld in een specifiek spaarrekening zou zitten, plaatst Trade Republic uw geld in 'uninvested cash'. Belangrijk is om te weten dat uw geld bij Trade Republic wel direct beschikbaar blijft, net als bij een traditionele spaarrekening.

De 4% Rente en Sparen bij Trade Republic

Hoewel Trade Republic zich richt op investeringen, is het beginnen met beleggen niet verplicht. Hierdoor kunnen gebruikers hun geld op het account laten staan en profiteren van een hoge rente. Maar let op, de nieuwe rente moet geactiveerd worden in uw Trade Republic account. Het wordt niet automatisch toegepast.

Veiligheid en Bescherming

Trade Republic werkt samen met diverse partnerbanken, zoals Deutsche Bank AG, J.P. Morgan SE, Solaris SE en Citibank Europe plc. Hierdoor zijn uw stortingen veilig, omdat deze onder een depositogarantiestelsel vallen. Nadat u een account heeft geopend, krijgt u gedetailleerde informatie over de bescherming die geldt voor uw account.

Investeer ook bij Trade Republic

Met de mogelijkheid van het verdienen van 4% rente op uw vrije cash lijkt het een goed idee om u spaargeld bij Trade Republic onder te brengen. Maar vergeet niet, Trade Republic is in de eerste plaats een platform voor beleggen. Hierdoor doen zich ook interessante investeringskansen voor.

Trade Republic presenteert regelmatig nieuwe investeringsmogelijkheden. Door naast het sparen ook te beleggen, kunt u uw vermogen op een dynamische manier laten groeien. Overweeg dus zeker de mogelijkheid om te starten met beleggen bij Trade Republic!

Tips

  1. Vergeet niet om de 4% rente in uw Trade Republic account te activeren.
  2. Overweeg naast sparen ook te beleggen bij Trade Republic om uw vermogen verder te laten groeien.
  3. Houd uw spanen en investeringen in de gaten. Hoewel de 4% rente aantrekkelijk is, verandert de economische situatie voortdurend. Blijf alert en pas uw spaar- en beleggingsstrategie indien nodig aan.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Probeer Trade Republic vandaag nog uit en ontdek de mogelijkheden van deze vernieuwende online broker.


<< Terug naar nieuwsoverzicht
Disclaimer - Dit is geen financieel advies.Wij geven op deze website geen financieel advies, maar slechts handvaten om uw financiële beslissingen gemakkelijker zelf te kunnen maken.
Sluiten [x]
Tijdelijke aanbieding - Profiteer nu van deze Actie!
Flexibel sparen met Renault Bank!
Toch nu direct starten met sparen via Renault Bank?